Inställningstyper i centerdisplay

Olika typer av inställningar ändras på olika sätt. Se tabellen för en beskrivning av de olika inställningstyperna.

Inställningstyper

InställningstypBeskrivning
TriggerfunktionStartar en app eller separat vy för mer avancerade inställningar genom att trycka på texten, t.ex. för att koppla upp en enhet med Bluetooth®.
RadioknappVälj en inställning av flera möjliga genom att trycka på önskad radioknapp, t.ex. för att välja ett systemspråk.
FlervalsknappVälj en nivå för något genom att trycka på önskad del av knappen, t.ex. för att välja känslighetsnivå för City Safety.
KryssrutaVälj att aktivera/deaktivera en funktion genom att trycka på rutan för att kryssa i/ur den, t.ex. för att välja automatisk start av eluppvärmda säten.
SkjutreglageVälj en nivå för något inom ett intervall genom att trycka på och dra i reglaget, t.ex. för att välja ljudnivå.
InformationsvisningIngen egentlig inställning, visar information om något, t.ex. bilens identifikationsnummer.