Temperaturreglering i kupé

När bilen startas är den senast gjorda temperaturinställningen kvar.

OBS

Det går inte att påskynda uppvärmningen/nedkylningen genom att välja högre/lägre temperatur än den som egentligen önskas.

Med ECC*

P4-1246-Y55X-Temperature level in display
Aktuell temperatur för vardera sida visas i mittkonsolens bildskärm.
P4-1220-Y55x-ECC button temp

Temperaturen för förarsidan och passagerarsidan kan ställas in separat. Tryck på L/R i knappen upprepade gånger för att välja inställning för vänster, höger eller båda sidorna. Ställ in temperaturen med vredet – vald temperatur för vardera sida visas i mittkonsolens bildskärm.

Med ETC

P4-1220-Y55X-Temp button ETC

Med vredet kan temperaturen i kupén ställas in.