Ljud och media – menyhantering

Ljud- och mediasystemet styrs från mittkonsolen och delvis från rattknapparna, med röststyrning eller fjärrkontroll*. Informationen presenteras på bildskärmen i mittkonsolens överdel.
P3-1346-x60-Menu handling_Flow chart
Exemplet visar navigering till olika funktioner då media spelas från bilens hårddisk.
  1. Ikon röd cirkel 1 Huvudkällknapp – tryck för att byta huvudkälla eller visa genvägsmeny i aktiv källa.
  2. Ikon röd cirkel 2Normalvy – normalläge för källan.
  3. Ikon röd cirkel 3Genvägsmeny – visar vanligt förekommande menyval.
  4. Ikon röd cirkel 4 Snabbmeny – snabbläge när TUNE vrids, t.ex. för byte av skivspår, radiostation etc.
  5. Ikon röd cirkel 5Källmeny – funktioner och inställningar i aktiv källa.
  6. Ikon röd cirkel 6Källvalsmeny1 – visar källor det är möjligt att välja mellan.
  7. Ikon röd cirkel 7 Huvudkällmeny – visar huvudkällor, vilka även kan väljas med huvudkällknapparna (1).

Utseende är beroende på källa, utrustning i bil, inställningar m.m.

Välj huvudkälla genom att trycka på en huvudkällknapp (1) (t.ex. RADIO, MEDIA). För att navigera i källans menyer använd reglagen TUNE, OK/MENU, EXIT eller huvudkällknappen (1).

Om texten i en menyrad är ljust grå är det inte möjligt att välja detta alternativ. Det kan bero på att funktionen inte finns i bilen, att källan inte är aktiv eller inkopplad, alternativt inte innehåller något.

För tillgängliga funktioner, se Ljud och media – menyöversikt.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Finns endast i de huvudkällorna som har flera källor.