Nyckelminne* i fjärrnyckel1

Samtliga fjärrnycklar kan användas av olika förare för att lagra förarstolens och de yttre backspeglarnas inställningar2.
P3-0835 XC VH 60 Memory in key – seat position

Gör så här för att lagra inställningarna och använda nyckelminnet:

• Ställ in stolen som du vill ha den.
  • Lås bilen genom att trycka på låsknappen på fjärrnyckeln som du brukar använda. Detta lagrar stolens och backspeglarnas positioner i fjärrnyckelns minne3.
  • Lås upp bilen (genom att trycka på upplåsningsknappen på samma fjärrnyckel) och öppna förardörren. Förarstolen och backspeglarna kommer att automatiskt inta positionerna som är lagrade i fjärrnyckelns minne (om stolen har rörts sedan du låste bilen).

Nyckelminnet kan aktiveras/deaktiveras i menysystemet MY CAR. För beskrivning av menysystemet, se MY CAR.

Nödstopp

Om stolen oavsiktligt kommer i rörelse, tryck på någon av stolens inställningsknappar eller minnesknappar så stannar stolen.

Återstart för att nå stolsposition som lagrats i nyckelminnet görs genom att trycka på upplåsningsknappen på fjärrnyckeln. Förardörren måste då vara öppen.

Varning

Klämrisk! Se till att barn inte leker med reglagen. Kontrollera att inga föremål finns framför, bakom eller under stolen vid inställning. Försäkra dig om att ingen av passagerarna i baksätet kan komma i kläm.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 För nyckelminne vid Keyless-funktion, se .
  3. 2 Endast om bilen är utrustad med elmanövrerad stol med minne och elektriskt infällbara backspeglar.
  4. 3 Denna inställning påverkar inte inställningar som har lagrats med den elmanövrerade stolens minnesfunktion.