Tips vid användning av Android Auto*

Här finns tips som kan vara av nytta vid användning av Android Auto.
  • Säkerställ att dina appar är uppdaterade.
  • Vid start av bilen, vänta tills centerdisplayen har startat, anslut telefonen och öppna sedan Android Auto från appvyn.
  • Vid problem med Android Auto, koppla ur din Android-telefon från USB-porten och anslut den på nytt via USB. Testa annars att stänga appen på telefonen och sedan starta appen igen.
  • När en telefon är ansluten till Android Auto går det fortfarande att spela upp media via Bluetooth till en annan mediaspelare. Bluetooth-funktionen är på när Android Auto används.