Reducerad larmnivå*

Reducerad larmnivå stänger av vissa typer av larmsensorer så att larmet inte aktiveras felaktigt t.ex. vid färd med bilfärja.

Larmets rörelse- och lutningssensorer stängs av när reducerad larmnivå är aktiverad. Larmet reagerar då inte på rörelser inuti bilen eller om bilens lutning förändras.

Funktionen kan aktiveras genom centerdisplayen när bilen är upplåst.

Reducerad larmnivå stängs av efter varje användningstillfälle och måste därefter aktiveras på nytt.

Aktivera reducerad larmnivå i bilens centerdisplay

Välj iCup-2037-Settings symbol.
Välj Reglage.
Aktivera Reducerad larmnivå.

Funktionen är aktiv tills bilen körs, och måste därefter aktiveras på nytt.

Reducerad larmnivå kan även stängas av i inställningsmenyn.