Hantera meddelande i förardisplay

Meddelanden i förardisplayen hanteras med rattens högra knappsats.
P5-1507–I+C–Message in driver display and right steering wheel switch
Meddelande i förardisplayen och rattens högra knappsats.
  1. P5-Icon red circle 1Vänster/höger
  2. P5-Icon red circle 2Bekräfta

Vissa meddelanden i förardisplayen innehåller en eller flera knappar för att t.ex. kvittera meddelandet eller acceptera en förfrågan.

Hantera nytt meddelande

För meddelanden med knappar:
Navigera mellan de olika knapparna som finns tillgängliga genom att trycka på vänster eller höger (1).
Bekräfta valet genom att trycka på bekräfta (2).
Meddelandet försvinner från förardisplayen.
För meddelanden utan knappar:
Stäng meddelandet genom att trycka på bekräfta (2) eller låt meddelandet automatiskt stängas efter en stund.
Meddelandet försvinner från förardisplayen.

Om ett meddelande behöver sparas lägger det sig i appen Bilstatus som öppnas från appvyn i centerdisplayen. I samband med detta visas meddelandet Bilmeddelande har sparats i Bilstatus-appen i centerdisplayen.