Skicka destination till bil med Volvo On Call*-app

Om din bil är utrustad med Volvos navigationssystem Sensus Navigation* kan du med hjälp av Volvo On Call-appen skicka resmål, t.ex. hotell, affärer, biografer, restauranger till bilen och få destinationen tillgänglig i navigationssystemet.

Skicka destination till navigationssystem

För att skicka en destination till bilen från Volvo On Call-app:

Gå till fliken Karta.
Sök efter en destination.
Välj Skicka till bil.
Den valda destinationen skickas till bilens navigationssystem.

Information om närmaste bensinstation

Du kan också skicka information om närmaste bensinstation till bilen via Volvo On Call-appen:

Gå till fliken Hem.
Dra Räckvidd till vänster.
Tryck på Hitta bensinstation.
Välj bensinstation och tryck sedan på Skicka till bil.
Den valda destinationen skickas till bilens navigationssystem.

Hitta parkering nära ditt resmål

För att hitta parkeringsplatser i närheten av ditt resmål:

Gå till fliken Karta.
Välj parkeringssymbolen.
Välj parkering och tryck sedan på Skicka till bil.
Den valda destinationen skickas till bilens navigationssystem.

OBS

Om bilens navigationssystem inte är fabriksinstallerat behöver bilens konfiguration uppdateras av en auktoriserad Volvoåterförsäljare innan det är möjligt att sända ett resmål till bilen med Volvo On Call-appen.