Parkeringshjälpkamera – inställningar

Parkeringskameran är ett hjälpsystem och aktiveras när backväxeln läggs i.

Inställningar

För att ändra inställningar för parkeringskameran:

1. Tryck på OK/MENU när en kameravy visas.
  2. Vrid fram önskat alternativ med OK/MENU.
  3. Tryck på OK/MENU och backa ut med EXIT.

eller

1. Tryck på CAM.
  2. Tryck på OK/MENU.
  3. Vrid fram önskat alternativ med OK/MENU.
  4. Tryck på OK/MENU och backa ut med EXIT.

Övrigt

Standardinställning är att kameran aktiveras när backväxeln läggs i.

• Ett tryck på CAM aktiverar kameran även om inte backväxeln läggs i.
  • Växla mellan normal och zoomad bild genom att vrida TUNE eller trycka på CAM.

Dragkrok

Kameran kan med fördel användas vid tillkoppling av ett släpfordon. En hjälplinje för dragkrokens tänkta "bana" mot släpfordonet kan visas på bildskärmen – precis som för "hjulspåren".

• Vid behov av precis manövrering kan dragkroken zoomas in med ett tryck på CAM – upprepat knapptryck skiftar till normalvy igen.

Dragkrokens hjälplinje aktiveras i menysystemet efter tryck på OK/MENU där val kan göras mellan visning av "hjulspår" eller dragkrokens bana – båda alternativ kan inte visas samtidigt.