Tangentbord i centerdisplay

Med centerdisplayens tangentbord är det möjligt att skriva med tangenter på skärmen eller genom att ”rita” tecken som bokstäver, siffror eller ord på skärmen för hand.

Med tangentbordet kan ord eller tecken skrivas in för att t.ex. skriva textmeddelanden från bilen, fylla i lösenord eller söka efter artiklar i den digitala ägarmanualen.

Tangentbordet visas endast då det är möjligt att skriva på skärmen.

iCup-2037-Keyboard down symbol

Tryck på den här knappen för att dölja tangentbordet. Om detta inte är möjligt visas inte knappen.

iCup-2037-Keyboard symbol

Tryck på den här knappen för att använda vanlig teckeninmatning.

iCup-2037-Keypad handwriting

Tryck på den här knappen för att rita tecken för hand.

Bekräfta textinmatningen genom att trycka på bekräftelseknappen över tangentbordet. Knappen kan se olika ut beroende på sammanhang.

Skriva ord eller tecken för hand

Skriv ett ord eller tecken i området för handskrivna bokstäver.
Förslag på ord eller tecken visas. Det som passar bäst visas högst upp i listan.

Viktigt

Använd inte vassa föremål mot skärmen då den kan repas av det.
Det går att välja ett annat ord eller tecken från listan genom att trycka på det. Annars behöver du bara vänta ett ögonblick.
Ordet eller tecknet matas då in.

Bokstavs- eller teckenvarianter

Bokstavs- och teckenvarianter t.ex. é eller è skrivs genom att hålla inne bokstaven eller tecknet. En ruta med möjliga varianter visas och den önskade varianten väljs genom med ett tryck. Om ingen variant väljs används originalbokstaven eller -tecknet.