Kategorier i inställningsvyn

Inställningsvyn har ett antal huvudkategorier och underkategorier där inställningar och information för många av bilens funktioner finns samlade.

Under inställningsvyn finns 7 huvudkategorier: My Car, Ljud, Navigation, Media, Kommunikation, Klimat och System.

Varje kategori innehåller i sin tur ett antal underkategorier och inställningsmöjligheter. I tabellerna nedan visas första nivån av underkategorier. Inställningsmöjligheterna för en funktion eller ett område beskrivs mer utförligt i respektive avsnitt av ägarmanualen. För systeminställningar som inte beskrivs i respektive avsnitt, se avsnittet "Ändra systeminställningar i inställningsvyn".

My Car

Underkategorier
Displayer
IntelliSafe
Parkeringsassistans
Körläge/Individuellt körläge*
Ljus
Speglar
Respons vid låsning och upplåsning
Elektrisk parkeringsbroms
Säten
Vindrutetorkare
Fjädring

Ljud

Underkategorier
Ljudupplevelse*
Ton
Balans
Systemvolymer

Navigation

Underkategorier
Karta
Resväg
Trafik
Vägledning
System

Media

Underkategorier
AM/FM-radio
DAB
Gracenote®
Video

Kommunikation

Underkategorier
Telefon
Textmeddelanden
Bluetooth
Wi-Fi
Bilens Wi-Fi delning
Internet via bilmodem
Volvo On Call
Volvo servicenätverk

Klimat

Huvudkategorin Klimat har inga underkategorier.

System

Underkategorier
Tid och Datum
Språk
Tangentbordslayout
Röststyrning
Enheter
Lagring
Mjukvaruuppdateringar
Fabriksåterställning
Tjänster