Låsa och låsa upp från bilens insida

Dörrar och baklucka kan låsas och låsas upp inifrån med framdörrarnas centrallåsreglage. Bakdörrarnas låsreglage* låser respektive bakdörr.

Centrallås

P5-1507 Central locking front door
Knapp för låsning och upplåsning i framdörr med indikeringslampa.

Låsa upp med knapp i framdörr

Tryck på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen för att låsa upp samtliga sidodörrar och baklucka.

Alternativ upplåsningsmetod

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Öppningshandtag för alternativ upplåsning i sidodörr1.
Dra ut någon av sidodörrarnas öppningshandtag och släpp.

Beroende på fjärrnyckelns inställningar kommer antingen alla dörrar att låsas upp eller enbart den valda dörren att låsas upp och öppnas.

För att ändra denna inställning, tryck på InställningarMy CarLåsningFjärrstyrd och insides upplåsning i centerdisplayens toppvy.

Låsa med knapp i framdörr

Tryck på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen – båda framdörrarna måste vara stängda.

Samtliga dörrar och baklucka är låsta.

Låsa med knapp i bakdörr*

P5-1507 Central locking rear door
Knapp för låsning i bakdörr med indikeringslampa.

Bakdörrarnas låsknapp låser enbart respektive bakdörr.

Låsa upp bakdörr

Dra i öppningshandtaget.
Bakdörren är upplåst och öppnad.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.