Ange resmål med adress

Ett resmål kan anges på olika sätt i navigationssystemet* – att ange en adress är ett av dem.

När kartan visas, expandera verktygsfältet med nedåtpilen på vänster sida och tryck på Mål.

P5-1717-Navigation, set destination symbol
Kartbilden skiftar till fritextsökning.
Tryck på Adress.
Samtliga fält behöver inte fyllas i. Om en resa t.ex. önskas till en stad så räcker det att fylla i land och stad. Vägledning sker då till stadens centrum.
Välj valfritt åtkomligt skrivfält och skriv med centerdisplayens tangentbord:
  • Land/Stat/Provins
  • Stad/Område/Postnummer
  • Adress
  • Nummer
  • Korsning

För bilar med Volvo On Call* går det även att skicka adresser och resmål till bilens navigationssystem via Volvo On Call-app och Volvo On Call servicecenter1.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller endast vissa marknader.