Inställningar för telefon

När telefonen är ansluten till bilen kan följande inställningar väljas.
Tryck på Inställningar i toppvyn.

Tryck på KommunikationTelefon och välj inställningar:

• Ringsignaler – val av ringsignal. Det är möjligt att använda ringsignal från telefonen eller bilen. Vissa telefoner är inte till fullo kompatibla och det är därmed inte möjligt att använda telefonens ringsignaler i bilen.
  • Sorteringsordning – val av sorteringsordning i kontaktlistan.

OBS

För vissa telefoner krävs att telefonens Bluetoothvolym manuellt ställs till 100% för att ljudvolymen i bilen ska kunna bli tillräckligt hög. Denna inställning behöver göras för varje telefon som kopplas. Inställningen görs en gång för telefonsamtal och en gång för strömning av media. Därefter kommer systemet ihåg inställningen och den behöver inte upprepas nästa gång telefonen ansluts.

Samtalsnotiser i head-up-display*

Tryck på Inställningar i centerdisplayens toppvy.
Tryck på My CarDisplayerHead-up-display alternativ.
Välj Visa telefon.