Komplet instruktionsvejledning på midterdisplayet

Det trykte supplement indeholder kun et udvalg af oplysninger. De komplette og senest opdaterede oplysninger findes på bilens midterdisplay.

 Vigtigt

For at læse vigtige sikkerhedsanvisninger og for at give dig en så god oplevelse som muligt anbefaler Volvo, at du læser ejeroplysningerne under de forskellige kategorier på midterdisplayet i sin helhed inden den første biltur.

 Vigtigt

Føreren er altid ansvarlig for, at køretøjet køres på en trafiksikker måde og at gældende love og regler følges. Det er også vigtigt, at bilen vedligeholdes og håndteres i overensstemmelse med Volvos anbefalinger i ejeroplysningerne.

Finde oplysninger på bilens midterdisplay

De komplette og aktuelle oplysninger for bilen findes altid på midterdisplayet. Åbn instruktionsvejledningen ved at trykke på iCup-2037-App view symbol og derefter på iCup--2037-Owners manual.

Find oplysninger ved at:
  • anvende søgefunktionen
  • visuelt navigere ved hjælp af udvendige og indvendige billeder
  • klikke ved hjælp af kategorier.

 Note

Den digitale instruktionsvejledning er ikke tilgængelig under kørsel.

Skift af sprog på midterdisplayet kan medføre, at nogle ejeroplysninger ikke stemmer overens med nationale eller lokale love og bestemmelser. Skift ikke til at sprog, der er svært at forstå, da det kan være svært at finde tilbage i strukturen på skærmen.

Trykte oplysninger og supportsite

Afhængigt af det valgte udstyrsniveau, marked osv. kan også yderligere ejeroplysninger findes i trykt format i bilen.

Der er muligt at bestille et tilhørende supplement. Kontakt en Volvo-forhandler for at afgive bestilling.

Instruktionsvejledningen er også tilgængelig på volvocars.com/intl/support.

 Note

Hvis oplysningerne på midterdisplayet og øvrige kilder afviger fra hinanden, er det oplysningerne på midterdisplayet, der gælder.