Aktivere og deaktivere luftkvalitetssensor*

Luftkvalitetssensoren indgår i det fuldautomatiske luftkvalitetssystem Interior Air Quality System (IAQS).

Det er muligt at indstille, om luftkvalitetssensoren skal være aktiveret/deaktiveret.

Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på temperaturknappen nederst i midten af midterdisplayet.
Tryk på iCup-2037-Icon three dots horizontal i klimavisningen.
Vælg den ønskede indstilling under Luftkvalitetssensor for at aktivere/deaktivere luftkvalitetssensoren.