Aktivere og deaktivere kurvekørselsstøtte*

Funktionen svingassistent kan aktiveres som tillæg til adaptiv fartpilot* eller Pilot Assist*. Føreren kan også vælge at deaktivere funktionen.
P5+6-1817-Symbol Curve-Speed-Assist ON-OFF

Aktivere eller deaktivere funktionen med denne knap i midterdisplayets funktionsvisning.

• Tændt knap – funktionen er aktiveret.
  • Slukket knap – funktionen er deaktiveret.

Ved efterfølgende motorstart genaktiveres den senest anvendte indstilling, eller også følges indstillinger, der er foretaget i den førerprofil, som er knyttet til den nøgle, der anvendes1.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Dette alternativ er markedsafhængig.