Indstillinger for oplåsning

Det er muligt at ændre indstilling for oplåsning med nøglens knap. Enten låses alle døre op med en knaptrykning, eller også låses kun førerdøren op med et tryk, og de resterende døre med to tryk.

De indstillinger, der foretages her, har også indvirkning på centraloplåsning via de indvendige åbningshåndtag.

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarLåsningFjernbetjent og indvendig oplåsning.

Vælg alternativ:

• Alle døre - oplåser alle døre samtidigt.
  • En dør - oplåser førerdøren. For at låse alle døre op skal der trykkes to gange på nøglens oplåsningsknap.