Opdatere kort fra en internetforbundet bil

Når bilen er forbundet med internettet, kan navigationssystemets* kort opdateres1.
P5-1507-Navigation, Over the Air map update
Principper for fjernopdateringen.
Bilen skal have internetforbindelse.
P5-1617-Icon-App screen-Over the air
Tryk på Downloadcenter i appvisningen.
Appen startes, og ved Kort vises et tal, der angiver, hvor mange kortopdateringer der findes for den angivne hjemmeregion. Tallet forbliver synligt, indtil der er foretaget en ny søgning efter opdateringer, eller indtil der er installeret opdateringer.
Tryk på Kort.
Tryk på Installér, og derefter Bekræft.
Installering af valgt kort/kortopdatering begynder.

For yderligere information, søg supportinformation på www.volvocars.com eller kontakt en Volvo-forhandler.

Automatisk opdatering af kortdata

Automatisk opdatering af hjemmeregionen kan vælges i Download center.
Tryk på Downloadcenter i appvisningen.
Tryk på Kort.
Automatisk opdatering af kortdata kan kun vælges for hjemmeregionen. Hvis hjemmeregionen ikke allerede er valgt - tryk på nedpilen for at udvide regionen.
Der vises detaljerede kortoplysninger.
Tryk på Vælg som hjemegn.
Rul derefter til toppen af listen med regioner, hvor den hjemmeregion, du nu har valgt, findes.
Tryk på nedpilen for at udvide hjemmeregionen.
Afkryds feltet for Auto opdater:.
Når bilen er forbundet med internettet, og der findes en tilgængelig kortopdatering, downloades den nu automatisk til bilen.

Når et påbegyndt download af kort afbrydes

Hvis et download af kort er påbegyndt, men bilen slukkes, inden downloadet er færdigt, afbrydes processen midlertidigt for derefter at genoptages automatisk, når bilen startes og opretter forbindelse til internettet igen.

Hvis én eller flere opdateringer er fravalgt eller blevet overset, kan opdateringsfilerne være for store til at downloades direkte til bilen. Hvis det er tilfældet, er der mulighed for at downloade filerne til en USB-enhed for installation i bilen.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder kun visse lande.