Styre og skifte medier

Gengivelse af medier kan styres med stemmestyring, ratknapperne eller midterdisplayet.
P5–1507–Voice control symbol

Medieafspilleren kan betjenes med stemmestyring, knapperne på rattet eller midterdisplayet.

P5-1717-Media player

Lydstyrke: Drej hjulet under midterdisplayet eller tryk på P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down til højre på rattet for at hæve eller sænke lydniveauet.

Afspil/pause: Tryk på billedet, der hører til den afspillede sang, på den fysiske knap under midterdisplayet eller på P5–1507–Symbol-OK button på højre rattastatur.

Skifte spor/sang: Tryk på det ønskede spor på midterdisplayet, tryk på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under midterdisplayet, eller på knapperne til højre på rattet.

Spole/flytte: Tryk på tidsaksen på midterdisplayet og træk sidelæns, eller tryk og hold på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under midterdisplayet, eller på knapperne til højre på rattet.

Skifte medie: Vælg fra tidligere kilder i appen, på appvisningen tryk på den ønskede app, eller vælg med højre rattastatur via app-menuen P5–1507–Symbol-App menu button.

P5-1717-Mediaplayer-Library button

Bibliotek – Tryk på knappen for at afspille fra biblioteket.

P5-1717-Mediaplayer-Shuffle button

Bland – Tryk på knappen for at blande afspilningsrækkefølgen.

P5-1717-Mediaplayer-Similar button

Lignende – Tryk på knappen for ved hjælp af Gracenote at søge efter lignende musik på USB-enheder og oprette en afspilningsliste ud fra det. Afspilningslisten kan maksimalt indeholde 50 sange.

P5-1717-Mediaplayer-Switch button

Skift enhed – Tryk på knappen for at skifte mellem USB-enheder, når flere er tilsluttet.