Fjernstart af klimaanlæg med Volvo On Call*-app

Hvis bilen er udstyret med klimapakke*, kan du starte klimaanlægget straks eller angive et tidspunkt, hvor bilen skal anvendes.1 I sidstnævnte tilfælde starter klimaanlægget automatisk for at opvarme kabinen, inden turen starter.

Starte klimaanlægget med det samme

Gå til fanen Px-2037-VOC app icon Home, og tryk på Px-2417-VC app climate icon.
Tryk på Start.
Klimaanlægget starter og kører i 30 minutter.

For biler med automatgearkasse er det også muligt at fjernstarte bilen for hurtigere at nå komforttemperaturen. Læs om fjernstart af bil i separat afsnit.

Indstille timer for klimaanlæg

Der kan indstilles en timer, så klimaanlægget starter automatisk for at varme kabinen op, inden kørslen starter. Det er muligt at have op til 8 forskellige timere. Det er muligt at vælge klokkeslæt, dato, ugedag, samt om indstillingen skal gentages uge for uge.

Timere indstilles fra Px-2417-VC app climate icon under fanen Px-2037-VOC app icon Home.

Øvrige klimaindstillinger

Vælg i klimafunktionens indstillinger, om førersæde, passagersæde og rat2 skal opvarmes.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.
  3. 2 Gælder for biler udstyret med ratvarme.