Privat låsning*

Funktionen privat låsning begrænser adgang til visse steder i bilen, også selv om man har adgang til nøglen. Det muliggør privat opbevaring, når bilen og dennes nøgle overdrages i forbindelse med f.eks. service eller hotelparkering.

Når privat låsning er aktiveret kan bagagerumsklappen ikke åbnes, og bagsæderyglænet låses fast i opretstående stilling.

P5-1646-x90-function button private locking

Knappen for privat låsning befinder sig på midterdisplayets funktionsvisning. Aktuel status Privatlås låst op eller Privatlås låst vises.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.