Spotify

I din Volvo kan du benytte appen Spotify1 til at lytte til musik, når bilen har internetforbindelse.
P5-1846-Spotify symbol

Kom godt i gang med Spotify

For at kunne benytte Spotify kræves en Spotify Premium-konto. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at oprette en konto fra appen i bilen, men det er let at oprette en konto fra Spotifys hjemmeside. Hvis du allerede har en Spotify Premium-konto, kan du naturligvis bruge den.

Internettilslutning ved brug af Spotify

For at kunne bruge Spotify i bilen skal appen have adgang til internettet. På nuværende tidspunkt er offline-tilstand ikke tilgængelig.

Lydkvalitet

I appens indstillinger kan man vælge den lydkvalitet, man foretrækker. Der kan vælges mellem Normal, Høj og Ekstrem lydkvalitet.

• Normal (96 kbps)
  • Høj (160 kbps)
  • Ekstrem (320 kbps)

Funktioner

Appen Spotify byder på en række alternativer og funktioner såsom:

• Fritekstsøgning
  • Automatisk søgning
  • Afspil/Pause/Genoptag
  • Gennembladning af albummer, spillelister, nyheder m.m.
  • Tilføj/fjern musiknumre fra biblioteket
  • Ind- og udlogning
  • Hop mellem musiknumre
  • Spotify Connect
  • Spotify Radio

Note

Volvo gemmer ikke data, der anvendes i Spotify-appen, undtagen lokalt lagrede oplysninger, der kræves for at appen kan fungere. Din adgangskode gemmes aldrig, og hvis du har logget ud af appen, skal du oplyse både brugernavn og adgangskode for at logge ind igen.

Slette brugeroplysninger

Brugeroplysningerne slettes ved at logge ud af Spotify-appen via indstillingsmenuen. Brugeroplysningerne slettes også ved tilbagestilling af midterdisplayet til fabriksindstillingerne.

Tips ved brug af Spotify

Hvis du har problemer med Spotify, skal du kontrollere, at du har en fungerende internetforbindelse, og at signalstyrken er god.

1. 1 Tilgængeligheden varierer alt efter marked.