Aktivere/deaktivere Styreassistance ved risiko for kollision med modkørende.

Funktionen er valgfri - føreren kan vælge at have den Til eller Fra.
Sådan slås funktionen fra:
Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafe på midterdisplayets topvisning.
Fjern markeringen af Antikollisionssystem.
Funktionen er derefter deaktiveret.

Note

Når funktionen Antikollisionssystem deaktiveres, deaktiveres alle delfunktionerne:
  • Styreassistance ved risiko for at køre af vejen
  • Styreassistance ved risiko for kollision med modkørende
  • Styreassistance ved risiko for påkørsel bagfra*

Selvom det er muligt at deaktivere funktionen, rådes føreren til at have den aktiveret, da den i de fleste tilfælde kan forbedre køresikkerheden.