Ladekablets kontrolenhed

Ladekablets kontrolenhed består af indikatorer og knapper.
P5-1519-XC90 Hybrid-Control module hybrid cable
Kontrolenhedens indikatorer og betjeningsknapper.
P5-Icon red circle 1 Indikatoren viser den valgte ladestrøm1.
P5-Icon red circle 2Symbolet lyser, når ladekablet er tilsluttet en 230 V-kontakt2 (vekselstrøm).
P5-Icon red circle 3Trykknapper til at øge og mindske ladestrømmen.
P5-Icon red circle 4Symbolet lyser, når ladekablet er forbundet til bilens ladestik.

Note

Ladekablet husker den sidste indstilling af ladestrømmen. Det er derfor vigtigt at justere indstillingen, hvis en anden 230 V-stikkontakt (vekselstrøm) bruges ved næste opladning.

På ladekablets kontrolenhed vælges den ønskede ladestrøm 6-16 A1. Ved leveringen er den lavest mulige ladestrøm forudindstillet.

1. 1 Den maksimale ladestrøm kan variere afhængigt af markedet.
  2. 2 Spændingen i kontakten kan variere, afhængigt af markedet.