Navigationssystem* på førerdisplay

Navigationssystemet præsenteres og betjenes på flere måder, f.eks. via førerdisplayet.
P5-15w07-Overview-DIM 12"
Kortet vises kun ved 12"-førerdisplay.

Under kørslen vejvises føreren af stemmevejledning og instruktioner på førerdisplayet. Kortvisning på førerdisplayet kan også aktiveres uden angivet destination.

Knapperne til højre på rattet og førerdisplayet

Med knapperne til højre på rattet kan nogle funktioner i navigationssystemet betjenes, f.eks. Kør hjem og Afbryd vejledning. Hvis der vises en meddelelse på førerdisplayet, skal den først accepteres eller afvises, inden menuen vises.

P5-1617-Navi-App menu and right steering wheel switch (RoW)
  1. P5-Icon red circle 1Åbne/lukke menuen. Menuen lukkes automatisk efter en tids inaktivitet eller for visse valg.
  2. P5-Icon red circle 2Bladre mellem menuer.
  3. P5-Icon red circle 3Bladre mellem menupunkter.
  4. P5-Icon red circle 4Bekræfte eller markere et valg.