Meddelelser til Volvo On Call*

I denne artikel gives eksempler på informationsmeddelelser, der kan fremkomme, når Volvo On Call er ude af funktion.

Afladet batteri

Hvis du modtager en meddelelse om, at bilens batteri er afladet og venter på, at Volvo On Call-systemet skal vågne op, kan det være fordi, bilen ikke har været anvendt i et stykke tid.

For at spare på batteriet, når bilen ikke bliver brugt i længere perioder, sættes Volvo On Call-systemet i standby.

Volvo On Call-abonnementet udløber snart

45 dage før Volvo On Call-abonnementet udløber, ses meddelelsen Volvo On Call-abonnementet udløber snart på bilens display. Hvis du bruger Android- eller iOS-versionen af Volvo On Call-appen, vil du også få påmindelser i appen.

Volvo On Call er slået fra

Hvis Volvo On Call-abonnementet er udløbet, og Volvo On Call-systemet er blevet slået fra, vises en meddelelse på bilens display med teksten Volvo On Call-abonnementet er udløbet.