Åbne kontekstafhængig indstilling på midterdisplay

Med kontekstafhængige indstillinger er det muligt for de fleste af bilens grund-apps at ændre indstillinger direkte i topvisningen på midterdisplayet.
P5-17w46-Navigation settings pane-Contextueal higlighted
Topmenuen med knapper til kontekstuel indstilling.

Kontekstuel indstilling er en genvej for at få adgang til en bestemt indstilling, som vedrører den aktive funktion, der vises på skærmen. De apps, der ligger i bilen fra starten, f.eks. FM-radio og USB, er en del af Sensus og hører til bilens indbyggede funktioner. Indstillingerne for disse apper kan ændres direkte via kontekstuel indstilling i topvisningen.

Når kontekstafhængig indstilling er tilgængelig:

Træk topvisningen ned, når en app er i ekspanderet tilstand, f.eks. Navigation.
Tryk på Navigation Indstillinger.
Side for navigationsindstillinger åbnes.
Ændr indstillingerne som ønsket, og bekræft valgene.

Tryk på Luk eller den fysiske hjem-knap under midterdisplayet for at lukke indstillingsvisningen.

De fleste af bilens forudinstallerede apps har denne kontekstafhængige indstillingsmulighed, men ikke alle.

Tredjepartsapps

Tredjepartsapps ligger ikke i bilens system fra starten, det er apps, det er muligt at hente, f.eks. Volvo ID. Her foretages indstillingerne inde i appen, og ikke fra topvisningen.