Håndtere systemopdateringer via Download Center

Funktioner for bil forbundet med internettet og infotainment kan opdateres via Download Center. Opdateringer kan foretages enkeltvis eller på en gang.

Søge efter opdatering

P5-1617-Icon-App screen-OTA

Hvis en opdatering er tilgængelig, vises meddelelsen Ny softwareopdat. klar på midterdisplayets statuslinje.

For at kunne foretage systemopdateringer skal bilen være forbundet med internettet1.
Gå til Downloadcenter i midterdisplayets appvisning.

Hvis der ikke er udført en søgning, siden sidste gang infotainmentsystemet blev startet, skal der udføres en søgning. Der udføres ingen søgning, hvis en installation af software er i gang.

Et tal på Systemopdateringer viser, hvor mange opdateringer der er tilgængelige. Et tryk viser en liste over de opdateringer, der kan installeres i bilen.

Note

Hentning af data kan påvirke andre tjenester, der overfører data, f.eks. internetradio. Hvis påvirkningen af andre tjenester virker forstyrrende, kan hentningen afbrydes. Alternativt kan det være hensigtsmæssigt at slukke for eller afbryde andre tjenester.

Note

En opdatering kan blive afbrudt, når tændingen slås fra og bilen forlades.

Opdateringen behøver ikke at være afsluttet, før bilen forlades, da opdateringen genoptages, næste gang bilen bliver brugt.

Opdatere software til alle systemer

Vælg Installér alle nederst på listen.

Hvis der ikke ønskes en liste, kan alternativet Installér alle ved Systemopdateringer vælges.

Opdatere software til enkelte systemer

Vælg Installér for den ønskede software.

Afbryde hentning af software

Tryk på krydset i den aktivitetsindikator, der har erstattet Installér ved starten af hentningen.

Bemærk, at det kun er hentningen, der kan afbrydes. Når selve installationen er startet, kan den ikke afbrydes.

Deaktivere søgning i baggrunden efter opdatering af software

Automatisk søgning efter opdateret software er aktiveret, når bilen leveres fra fabrikken, men funktionen kan deaktiveres.

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på SystemDownloadcenter.
Fravælg Tillad softwareopdateringer i baggrunden.
  1. 1 Ved brug af internettet overføres data (datatrafik), hvilket kan medføre en omkostning.