Fjernstart af bil med Volvo On Call*-app1

Fjernstart af bil2 giver dig mulighed for via Volvo On Call-appen at starte bilen på afstand for at klimatisere (køle eller opvarme) den, før du bruger den.
Begynd med at sikre, at bilen er placeret, hvor det er muligt at starte den i overensstemmelse med lokale miljøforskrifter og love. Bildørene skal være låst, og gearkassen skal være i parkeringsstilling.
Gå til fanen Start.
Vælg Fjernstart.
Indstil, hvor lang tid du ønsker, at bilen skal være startet (for varme/køle).
Tryk på Start, og identificér dig ved hjælp af din telefons oplåsningsmetode, f.eks. PIN-kode, adgangskode, mønster, TouchID eller FaceID.
Bilen starter, og billysene blinker kortvarigt, hvorefter de lyser længere.
Funktionen aktiveres (tiden varierer, afhængigt af hvilken signalstyrke du har for din mobile enhed og bil).

Det er muligt at aktivere funktionen i -Volvo On Call-appen to gange i træk. Derefter skal bilen startes med nøglen, inden det er muligt at aktivere funktionen via appen igen.

Ved fjernstart af bil aktiveres også funktioner som sædevarme, opvarmede sidespejle og bagrude.

Vigtigt ved brug af fjernstart af bil

Følgende krav skal være opfyldt, før funktionen anvendes:

• Bilen er låst.
  • Ingen bilnøgler ligger tilbage i bilen.
  • Dækslet er låst.
  • Bilen er parkeret, og gearkassen er i parkeringsstilling.
  • Motoren kører ikke.
  • Bilen er under opsyn.
  • Der er ingen mennesker eller dyr i eller omkring bilen.
  • Bilen er ikke parkeret inde i et lukket rum/område uden tilstrækkelig ventilation.
  • Der må ikke være risiko for, at personer kommer i direkte kontakt med bilen (f.eks. under service på et værksted, eller børn leger i nærheden af bilen).
  • Det er lovmæssigt godkendt at bruge funktionen på det indstillede tidspunkt.

Desuden vil systemet kontrollere følgende, før bilen startes:

• Motorstatus er i orden (ingen kritiske fejlkoder).
  • Tilstrækkeligt benzinniveau (mindst 8 liter (2.11 US gallons)).

Du finder også brugeranbefalinger i Volvo On Call-appen.

Note

Af sikkerhedshensyn er det ikke muligt at køre bilen, mens den er fjernstartet via Volvo On Call-appen. Funktionen vil være aktiv, til du træder på bremsepedalen og drejer på starteren.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgængelig på visse markeder.
  3. 2 Gælder kun biler med automatgear og adgangen kan variere fra marked til marked.