Frakoble Bluetooth-tilsluttet telefon

En Bluetooth-tilsluttet telefon kan kobles fra, og den vil så ikke længere være tilsluttet bilen.
  • Når telefonen er uden for rækkevidde fra bilen, afbrydes den automatisk. Hvis afbrydelsen sker under et igangværende opkald, fortsætter opkaldet i telefonen.
  • Det er også muligt at koble telefonen fra ved at deaktivere Bluetooth manuelt.

Frakoble via midterdisplayet

Tryk på indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på displayet.
Tryk på Tilslutning.
Tryk på rækken med telefonens navn under Bluetooth for at frakoble både telefoni og medier.
Telefonen er ikke længere tilsluttet til bilen.

Det er også muligt at vælge, om telefonen skal være tilsluttet kun som telefon- eller medieenhed, ved at trykke på det respektive ikon.