Symboler og meddelelser for Elektronisk stabilitetskontrol

En række symboler og meddelelser vedrørende elektronisk stabilitetskontrol (ESC1) kan blive vist på førerdisplayet. Her er nogle eksempler.
SymbolMeddelelse / beskedBetydning
Px-2037-iCup-Electronic Stability Control symbol
Konstant lys i ca. to sekunder

Systemkontrol ved motorstart.

Px-2037-iCup-Electronic Stability Control symbol
BlinkendeSystemet griber ind.
Trækkontrol midlertidigt fraTrækkraftsfunktionen er midlertidigt reduceret pga. for høj bremsetemperatur. Funktionen aktiveres igen automatisk, når bremserne er kølet af.
Px-2037-iCup-Electronic Stability Control symbol
ESC Service påkrævet

Systemet fungerer ikke. Stands bilen på et sikkert sted.

Kontrollér, om fejlen var tilfældig, eller om den varer ved, ved at; slukke for motoren og genstarte den.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte et værksted – et autoriseret Volvo-værksted anbefales.

En tekstmeddelelse kan ryddes ved kortvarigt at trykke på P5–1507–Symbol-OK button-knappen midt på knapperne til højre på rattet.

Hvis en meddelelse fortsat vises, kontakt værksted – et autoriseret Volvo-værksted anbefales.

1. 1 Electronic Stability Control

Relaterede dokumenter