Deaktivere automatisk gearvælgerspærring1

Hvis bilen er strømløs, kan den automatiske gearvælgerspærring blive frakoblet på biler, som har den store gearstang. På biler med den lille gearstang kan gearvælgerspærringen ikke kobles fra.
P5-1507-gear shift lock deactivate
Oversigt over stor gearstang.

Hvis bilen ikke kan køres, f.eks. hvis batteriet er afladet, skal gearvælgeren føres N for at bilen kan flyttes.

P5-Icon red arrow 1

Løft gummimåtten i rummet foran gearvælgeren. Lokaliser hullet med en fjederbelastet knap i bunden af rummet.

P5-Icon red arrow 2

Tryk en lille skruetrækker ned i hullet, og hold.

P5-Icon red arrow 3

Før gearstangen til position N, og slip knappen.

Læg gummimåtten på plads igen.
P6-1917-Gear shift lock deactivate not possible
Oversigt over lille gearstang, hvor det ikke er muligt at deaktivere gearvælgerspærringen.
  1. 1 Funktionen er ikke tilgængelig for biler med den lille gearstang.

Relaterede dokumenter