Enheder, der er kompatible med Volvo On Call*

Her præsenteres de mobile enheder, som er kompatible med Volvo On Call-appen.

Volvo On Call-appen er tilgængelig til iPhone, iPad og Apple Watch samt Android-telefoner. Du kan downloade appen gratis fra Apple App Store eller Google Play.

For at Volvo On Call-appen kan fungere optimalt skal du sikre dig, at du har opdateret appen til den nyeste version, der er tilgængelig for din enhed. Flere oplysninger om tekniske krav til version samt operativsystem og kompatibilitet for enhedsmodeller findes der hvor du downloader apper.

Note

Volvo forbeholder sig ret til når som helst at ophøre med at vedligeholde ældre versioner af apps og fjerne dem fra eksisterende appbutikker.

Internetforbindelse

Appen kommunikerer med din bil via internettet, og derfor skal din mobile enhed have internetforbindelse1 for at kunne udføre dine kommandoer.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Ved brug af internettet overføres data (datatrafik), hvilket kan medføre en omkostning.