Tilslutte bilen til internettet via telefon (Wi-Fi)

Oprette en internetforbindelse via Wi-Fi ved internetdeling fra en telefon, og få adgang til de opkoblede tjenester i bilen.
Kontrollér, at telefonen understøtter internetdeling, og at funktionen er aktiveret. I iPhone kaldes funktionen ”internetdeling”. I Android-telefoner kan funktionen have forskellige navne, men ofte kaldes den ”hotspot”. For iPhone-telefoner skal menusiden "internetdeling" også være åben, indtil internetforbindelsen er oprettet.
Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Gå videre til KommunikationWi-Fi.
Aktiver/deaktiver ved at afkrydse/fjerne markeringen i feltet for Wi-Fi.
Hvis en anden forbindelseskilde bruges, skal du bekræfte valget at skifte forbindelse.
Tryk på netværksnavnet for det netværk, der skal forbindes.
Indtast adgangskoden til netværket.
Bilen opretter forbindelse til netværket.

Bemærk, at nogle telefoner slår internetdeling fra, efter kontakten til bilen er blevet afbrudt, f.eks. når bilen er blevet forladt, og til næste gang den bruges. Derfor skal internetdeling i telefonen genaktiveres ved næste brug.

Når en telefon forbindes til bilen, gemmes den til senere brug. For at vise en liste over gemte netværk eller slette gemte netværk manuelt skal du gå til IndstillingerKommunikationWi-FiGemte netværk.

Note

Telefon og netværksoperatør skal understøtte internetdeling (uddeling af internetopkobling), og abonnementet skal omfatte datatrafik.
P5–1507–WiFi logo small

Teknik- og sikkerhedskrav for Wi-Fi-tilslutning beskrives i et separat afsnit.