Anvende Android Auto*

For at appen Android Auto skal kunne anvendes, skal appen være installeret på Android-enheden, og enheden skal være tilsluttet bilens USB-indgang.

Note

For at Android Auto skal kunne bruges, skal bilen være udstyret med to USB-indgange (USB-hub)*. Hvis bilen kun har én USB-indgang, er det ikke muligt at anvende Android Auto.

Første gang en Android tilsluttes

Tilslut Android-enheden til USB-indgangen med hvid ramme.
Læs oplysningerne i popop-vinduet, og tryk derefter på OK.
Tryk på Android Auto i appvisningen.
Læs vilkårene, og tryk derefter på Acceptér for at tilslutte.
Delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Tidligere tilsluttet Android

Tilslut enheden til USB-indgangen med hvid ramme.
Hvis indstilling for automatisk start er valgt – navnet på enheden vises.
Tryk på enhedens navn – delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Hvis indstilling for automatisk start ikke er valgt – åbn appen Android Auto fra appvisningen.
Delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Android Auto kører i baggrunden, hvis en anden app startes i den samme delvisning. For igen at vise Android Auto i delvisningen – tryk på Android Auto-ikonet i appvisningen.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.