Knap til adaptiv fartpilot*1

En oversigt over hvordan den adaptive fartpilot (ACC2) reguleres med knapperne i rattets venstre side, og hvordan funktionen vises på display.
P5-1846-Controls for Adaptive Cruise Control
P5-Icon red circle 1P5-1507-Cruise Control, speed limiter, activates speed limiter and stores current speed symbol 5x3,5: Fra standby - Aktiverer og lagrer den aktuelle hastighed
P5-Icon red circle 1P5-1507-Cruise Control, speed limiter, activates speed limiter and stores current speed symbol 5x3,5: Fra aktiv tilstand - Deaktiverer /skifter til standby
P5-Icon red circle 2P5-1507-Cruise control, speed limiter, activates speed limiter from standby mode symbol 5x3,5: Aktiverer funktionen fra standby og genoptager den gemte hastighed
P5-Icon red circle 2P5-1507-Cruise Control, speed limiter, increase speed symbol 5x3,5: Øger gemt hastighed
P5-Icon red circle 3Px-1717 - Steering wheel minus-button: Reducerer lagret hastighed
P5-Icon red circle 4Øger tidsafstanden til forankørende køretøj
P5-Icon red circle 5Mindsker tidsafstanden til forankørende køretøj
P5-Icon red circle 6Indikation af målbil: funktionen har registreret og følger en målbil med forudindstillet tidsafstand
P5-Icon red circle 7Symbol for tidsafstand til forankørende køretøj
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Alt efter markedet kan denne funktion være enten standard eller tilvalg.
  3. 2 Adaptive Cruise Control