Indstillinger for massage* i forsædet

For at ændre indstillinger kan både multifunktionsknappen på sædet og midterdisplayet bruges. På midterdisplayet vises de forskellige indstillinger.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsknappen, placeret på siden af sædets siddedel.

Indstillinger for massage

Følgende indstillingsmuligheder er tilgængelige for massage:

• Tænd/Sluk: Vælg Tænd/Sluk for at slå massagefunktionen til/fra.
  • Program 1-5: Der er fem forudindstillede massageprogrammer. Vælg mellem Bølge, Tråd, Avanceret, Lænd og Skulder.
  • Intensitet: Vælg mellem Lav, Normal og Høj.
  • Hastighed: Vælg mellem Langsom, Normal og Hurtig.

Genstart af massage

Massagefunktionen slås automatisk fra efter 20 minutter. Genaktivering af funktionen foretages manuelt.

Tryk på Nystart, som vises på midterdisplayet, for at genstarte det valgte massageprogram.
Massageprogrammet starter igen. Hvis der ikke gøres noget, lægges meddelelsen i topvisningen.