Datadeling for tjenester

Hvis du ikke har aktiveret datadeling for en opkoblet tjeneste eller for downloadede apper, kan du gøre det i forbindelse med, at du starter dem i dit centerdisplay. Hvis det er første gang, du starter en tjeneste, eller fx efter en fabriksnulstilling eller visse softwareopdateringer, skal du også godkende Volvos vilkår for opkoblede tjenester.

Aktiver datadeling, når du starter en tjeneste

Vælg den funktion eller tjeneste, som skal aktiveres.

Hvis det er første gang, du anvender tjenesten, selv efter fx en fabriksnulstilling eller visse softwareopdateringer, skal du først godkende Volvos vilkår for opkoblede tjenester for at fortsætte.

P5-1917-Terms and conditions screen
Vælg at godkende datadeling for tjenesten eller at afbryde.

Hvis du vælger at godkende, aktiveres datadeling, og du kan begynde at anvende tjenesten.

Aktiver datadeling, når du starter en app

For at godkende datadeling for en app, som skal bruge funktionen, start appen og tryk på tillad i pop-op-vinduet.

Du kan deaktivere datadeling for tjenester og apper i indstillingsmenuen under SystemFortrolighed og dataDatadeling.