Symboler og meddelelser for adaptiv fartpilot*

Der kan vises flere symboler og meddelelser vedrørende den adaptive fartpilot1 (ACC2). Her er nogle eksempler.
SymbolMeddelelse / beskedBetydning
P5-2017-Adaptive Cruise Control symbol large
Symbolet er tændtBilen holder den gemte hastighed.
P5-2017-Adaptive Cruise Control symbol large grey

Adaptive Cruise Contr.

Ikke tilgængelig

Symbolet er slukket

Den adaptive fartpilot er sat i standby.
P5-2017-Adaptive Cruise Control symbol large grey

Adaptive Cruise Contr.

Service påkrævet

Symbolet er slukket

Systemet fungerer ikke, som det skal. Et værksted bør kontaktes. Et autoriseret Volvo-værksted anbefales.
P5-1946-Owners manual symbol

Forrudesensor

Sensor blokeret, se instruktionsbog

Rengør forruden foran kamera- og radarenhedens sensorer.

En tekstmeddelelse kan ryddes ved kortvarigt at trykke på P5–1507–Symbol-OK button-knappen midt på knapperne til højre på rattet.

Hvis en meddelelse fortsat vises, kontakt værksted – et autoriseret Volvo-værksted anbefales.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Alt efter markedet kan denne funktion være enten standard eller tilvalg.
  3. 2 Adaptive Cruise Control