Indstilling af timer for forkonditionering*

Forkonditioneringens timer kan håndtere op til 8 tidsindstillinger.

Tilføje tidsindstilling

P5-1507–Climate–Button preconditioning new timer
Knappen til at tilføje tidsindstilling i fanen Parkeringsklima i klimavisningen.
Åbn klimavisningen på midterdisplayet.
Vælg fanen Parkeringsklima .
Tryk på Tilføj timer.
Der vises et pop op-vindue.

Note

Det er ikke muligt at tilføje en tidsindstilling, hvis der allerede er 8 indstillinger for timeren. Fjern en tidsindstilling for at kunne tilføje en ny.

Tryk på Dato for at indstille tidspunkt for en enkelt dato.

Tryk på Dage for at indstille tidspunkt for en eller flere dage i ugen.

Med Dage: Aktiver/deaktiver gentagelse ved at afkrydse/fjerne markeringen i feltet for Gentag ugentligt.

Med Dato: Vælg dato for forkonditioneringen ved at rulle med pilene på datolisten.

Med Dage: Vælg dage i ugen for forkonditioneringen ved at trykke på knapperne for dage i ugen.

Indstil det tidspunkt, hvor forkonditioneringen skal være klar, ved at rulle med pilene i uret.
Tryk på Bekræft for at tilføje tidsindstillingen.
Tidsindstillingen tilføjes til listen og aktiveres.

Advarsel

Brug ikke forkonditionering, hvis bilen er udstyret med varmer*:

• Indendørs i uventilerede rum. Der udsendes udstødningsgas, hvis varmeren starter.
  • På steder, hvor der er brændbare eller letantændelige materialer i nærheden. Brændstof, gasser, højt græs, træmel og lign. kan antændes.
  • Når der er risiko for, at varmerens udstødningsrør er blokeret. F.eks. kan høj sne i forreste højre hjulkasse forhindre varmerens aftræk.

Husk, at forkonditioneringen kan startes af en timer, der er indstillet lang tid i forvejen.

Redigere tidsindstilling

Åbn klimavisningen på midterdisplayet.
Vælg fanen Parkeringsklima .
Tryk på den tidsindstilling, der skal ændres.
Der vises et pop op-vindue.
Rediger tidsindstillingen på samme måde som under overskriften "Tilføje tidsindstilling" ovenfor.

Fjerne tidsindstilling

P5-1507–Climate–Button preconditioning edit timer
Knappen til at redigere liste/fjerne tidsindstilling i fanen Parkeringsklima i klimavisningen.
Åbn klimavisningen på midterdisplayet.
Vælg fanen Parkeringsklima .
Tryk på Redigér liste.
Tryk på ikonet for sletning til højre på listen.
Ikonet ændres til teksten Slet.
Tryk på Slet for at bekræfte.
Tidsindstillingen fjernes fra listen.