Niveaukontrol* og dæmpning

Niveaukontrol og støddæmpning i bilen reguleres automatisk.

Med niveaukontrol bagtil bibeholder bilen samme højde, uanset belastning. Der kan også ske niveauregulering, efter at bilen er parkeret.

Støddæmpning (Four-C)

Støddæmpningen er tilpasset den valgte køretilstand og efter bilens hastighed. Dæmpningen er normalt indstillet til den bedst mulige komfort og reguleres løbende, afhængigt af vejens underlag, bilens acceleration, opbremsning og kørsel i sving.

Indstillinger for niveauregulering

Deaktivering af affjedring og niveauregulering

I nogle tilfælde skal funktionen slås fra, f.eks. inden bilen løftes med en donkraft*. Ellers kan niveauforskellen, der opstår ved løft med donkraft, forårsage problemer med luftaffjedringen.

Slå funktionen fra via midterdisplayet:

Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på My CarAffjedring .
Vælg Deaktiver affjedrings- og niveaukontrol.

Ændre niveauet for dæmpning1

Hvis bilen har aktivt chassis (Four-C) og mangler køretilstandsfunktionen*, kan dæmpningsniveauet justeres på midterdisplayet.

Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på My CarKøremådeAffjedringsregulering og vælg niveau.

Ved transport

Ved transport af bilen på færge, tog eller lastbil må bilen kun fastsurres omkring dækkene, ikke i andre dele af chassiset. Der kan opstå ændringer i luftaffjedringen under transporten, hvilket kan påvirke fastsurringen negativt.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Afhænger af bilens udstyr.