Låse og oplåse bilen indefra

Døre og bagklap kan låses og låses op indefra med fordørenes centrallåseknapper.

Centrallås

16w17 - P5 - Central locking front door
Knap til låsning og oplåsning i fordør med indikeringslampe.

Låse op med knap i fordør

Tryk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen for at låse alle sidedøre og bagklappen op.

Alternativ oplåsningsmetode

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Åbningshåndtag til alternativ oplåsning i sidedør1.
Træk en af sidedørenes åbningshåndtag ud, og slip det.

Alt efter fjernbetjeningens indstillinger låses enten alle døre op, eller kun den valgte dør låses op og åbnes.

Denne indstilling kan ændres ved at trykke på IndstillingerMy CarLåsningFjernbetjent og indvendig oplåsning på midterdisplayets topvisning.

Låse med knap i fordør

Tryk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen. Begge fordøre skal være lukket.

Alle døre og bagklappen er låst.

Låse med knap i bagdør*

16w17 - P5 - Central locking rear door
Knap til låsning i bagdør med indikeringslampe.

Bagdørenes låseknap låser den respektive bagdør.

Oplåse bagdør

Træk i åbningshåndtaget.
Bagdøren låses op og åbnes2.
  1. 1 Skematisk illustration - detaljerne kan variere, alt efter bilmodellen.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  3. 2 Forudsat at børnesikkerhedslåsen ikke er aktiveret.