Yelp

Med appen Yelp1 finder du lokale virksomheder (f.eks. restauranter eller butikker) og kan læse andre brugeres vurderinger og anmeldelser af virksomheder i nærheden. Yelp kan kun bruges, hvis bilen er udstyret med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Appen Yelp

Med Yelp kan du søge efter f.eks. restauranter, butikker, welnesscentre og lokale tjenester. Du kan læse anmeldelser for virksomheder, som du er interesseret i og vil vide mere om.

Bemærk, at visning af anmeldelser afhænger af, hvilket sprog de er skrevet på.

Brug af Yelp

Yelp er en gratis tjeneste, og du behøver ikke at registrere en konto for at bruge tjenesten.

Bemærk, at der afhængigt af abonnementet kan tilkomme omkostninger for dataforbrug. Kontakt din internetudbyder for at få flere oplysninger om, hvad der gælder for dit abonnement.

Brug knapperne på rattet for at gøre det sikrere at bruge appen under kørsel.

Søg efter virksomheder i nærheden

For at søge efter virksomheder i nærheden af din destination skal du have destinationen indstillet i navigationssystemet.

For at få det bedst mulige søgeresultat bør du stræbe efter at bruge bestemte termer, som fritekstsøgningen matcher med virksomhedens navn og teksten i anmeldelserne.

Tips ved brug af Yelp

Hvis det ikke lykkes at starte navigationen til den valgte virksomhed, skyldes det formentligt, at Yelp mangler oplysninger om virksomhedens nøjagtige position. Det samme gælder, hvis det ikke er muligt at vise placeringen på kortet.

Hvis du har problemer med Yelp, bør du kontrollere, at du har en fungerende internetforbindelse med god signalstyrke.

1. 1 Tilgængeligheden varierer alt efter marked.