Send en destination til bilens navigationssystem med Volvo On Call*-app

Hvis din bil er udstyret med Volvos navigationssystem Sensus Navigation*, kan du ved hjælp af Volvo On Call-appen sende rejsemål, f.eks. hotel, forretninger, biografer, restauranter til bilen og få destinationen gjort tilgængelig i navigationssystemet.

Sende destination til navigationssystemet

Søg efter en destination under fanen Px-2037-VOC app icon Map, og vælg Sende til bil.

Du kan også søge i forskellige kategorier, f.eks. brændstof.

Find parkering i nærheden af dit rejsemål

Du kan søge efter parkeringspladser ved at trykke på parkeringssymbolet under fanen Px-2037-VOC app icon Map.

Note

Hvis bilens navigationssystem ikke er fabriksinstalleret, skal dens konfiguration opdateres af en autoriseret Volvo-forhandler, inden det er muligt at sende et rejsemål til bilen med Volvo On Call-appen.