Internetforbundet bil*

Når bilen er forbundet med internettet, er det bl.a. muligt at bruge internetradio og musiktjenester via apps, hente software og kontakte forhandlere fra bilen.

Bilen forbindes via Bluetooth, Wi-Fi eller med bilens indbyggede modem* (SIM-kort).

Når bilen er forbundet med internettet, er det muligt at uddele bilens internetforbindelse (Wi-Fi-hotspot), så andre enheder, f.eks. tabletter, kan få internet1.

Internetstatussen vises med et symbol i midterdisplayets statusfelt.

P5-1717-Connected car

Note

Ved brug af internet overføres data (datatrafik), hvilket kan medføre en udgift.

Aktivering af dataroaming kan medføre yderligere gebyrer.

Kontakt din netværksudbyder vedrørende omkostninger for datatrafik.

Note

Ved brug af Apple CarPlay er det kun muligt at forbinde bilen med internettet via Wi-Fi eller med bilmodem*.

Note

Ved brug af Android Auto er det muligt at forbinde bilen med internettet via Wi-Fi, Bluetooth eller bilmodem*.

Inden bilen forbindes til internettet, søg supportinformation om vilkår for tjenester og integritetspolitik for kunder på volvocars.com.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder ikke ved forbindelse med Wi-Fi.