Håndtere telefonopkald

Håndtering af opkald i bilen for en Bluetooth-tilsluttet telefon.
P5/P6-1746-Phone ongoing call
Billedet er skematisk.

Foretage telefonopkald

Åbn delvisningen for telefon.
Vælg at ringe fra opkaldshistorikken, indtast nummer ved hjælp af knapperne eller via kontaktlisten. På kontaktlisten er det muligt at søge eller gennemse. Tryk på P5–1507–Phone-Favorite star på kontaktlisten for at placere en kontakt under Favoritter.
Tryk på P5–1507–Symbol-Phone-call for at ringe.
Tryk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for at afslutte opkaldet.

Det er også muligt at ringe fra opkaldshistorikken via appmenuen, som du får adgang til fra tastaturet i højre side af rattet P5–1507–App-menu button.

Foretage konferenceopkald

Under igangværende opkald:
Tryk på Tilføj opkald.
Vælg at ringe fra opkaldshistorikken, favoritter eller kontaktlisten.
Tryk på en post/række i opkaldshistorikken eller på P5–1507–Symbol-Phone-call for kontakten på kontaktlisten.
Tryk på Skift opkald for at skifte mellem parterne.
Tryk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for at afslutte det igangværende opkald.

Teamopkald

Under et igangværende konferenceopkald:
Tryk på Slå opkald sammen for at flette igangværende konferenceopkald.
Tryk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for at afslutte opkaldet.

Indgående telefonopkald

Indgående telefonopkald vises på førerdisplayet og midterdisplayet. Håndter opkaldet med knapperne til højre på rattet eller midterdisplayet.

Tryk på Besvar/Afvis.
Tryk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for at afslutte opkaldet.

Indgående telefonopkald under et igangværende opkald

Tryk på Besvar/Afvis.
Tryk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for at afslutte opkaldet.

Privat opkald

Under et igangværende opkald skal du trykke på Privat samtale og vælge indstilling:

• Skift til mobiltelefon – handsfree-funktionen slås fra, og opkaldet fortsætter i mobiltelefonen.
  • Førerfokuseret – mikrofonen i loftet på passagersiden slås fra, og opkaldet fortsætter med bilens handsfree-funktion.

Note

Ved visse telefoner kræver det, at telefonens Bluetoothlydstyrke manuelt er indstillet til 100%, for at lydstyrken i bilen skal kunne være tilstrækkelig høj. Denne indstilling skal angives for hver telefon, der tilsluttes. Indstillingen angives én gang for telefonsamtale og én gang til streaming af medier. Derefter husker systemet indstillingen, og den skal ikke gentages, næste gang telefonen tilsluttes.