Forbinde bilen med internettet via en mobil enhed (Wi-Fi)

Opret en internetforbindelse via Wi-Fi gennem internetdeling fra en telefon, og få adgang til flere onlinetjenester i bilen.

Telefon og netværksudbyder skal understøtte tethering (deling af internetforbindelse), og abonnementet skal omfatte datatrafik.

P5–1507–WiFi logo small
Aktiver internetdeling (bærbart/personligt hotspot) i telefonen.
Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Gå videre til KommunikationWi-Fi.
Aktiver/deaktiver ved at afkrydse/fjerne markeringen i feltet for Wi-Fi.
Tryk på netværksnavnet for det netværk, der skal forbindes.
Indtast adgangskoden til netværket.
Hvis en anden forbindelseskilde har været brugt tidligere, skal du bekræfte valget at skifte forbindelse.
Bilen opretter forbindelse til netværket.

Bemærk, at nogle telefoner slår internetdeling fra, efter kontakten til bilen er blevet afbrudt, f.eks. når bilen er blevet forladt, og til næste gang den bruges. Derfor skal internetdeling i telefonen genaktiveres ved næste brug.

Når en telefon forbindes til bilen, gemmes den til senere brug. Når det maksimale antal gemte (50) er nået, slettes den først tilsluttede. For at vise en liste over gemte netværk eller slette gemte netværk manuelt skal du gå til IndstillingerKommunikationWi-FiGemte netværk.

Teknik- og sikkerhedskrav for Wi-Fi-tilslutning beskrives i et separat afsnit.