Vælge guide til rasteplads ved advarsel fra Driver Alert Control

Det er muligt at vælge, om funktionen Vejvisning til rasteplads skal være aktiveret/deaktiveret.

Hvis bilen er udstyret med Sensus Navigation*, kan føreren aktivere en guide, som automatisk kan foreslå en passende rasteplads i forbindelse med, at DAC advarer.

Sådan vælges Vejvisning til rasteplads:
Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Vælg My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Markér/afmarkér Vejvisning til rasteplads for at aktivere/deaktivere funktionen.