Volvo ID

Volvo ID er et personligt ID, som giver adgang til en række tjenester via et og samme brugernavn og kodeord.

Note

De tilgængelige tjenester kan variere over tid og afhænger af udstyrsniveau og marked.

Eksempler på tjenester:

• Volvo On Call-app* – kontroller bilen med din telefon. Det er fx muligt at kontrollere brændstofstand, vise nærmeste tankstation og låse bilen på afstand.
  • Send to Car - send adresser fra korttjenester på webben direkte til bilen.
  • Bestille service og reparation – registrer dit foretrukne værksted/forhandler på volvocars.com og bestil service direkte fra bilen.

Note

Hvis brugernavn/kodeord for en tjeneste (fx Volvo On Call) ændres, ændres det også automatisk for andre tjenester.

Volvo ID oprettes fra bilen, volvocars.com eller Volvo On Call-appen1.

Når Volvo ID er registreret i bilen, bliver flere tjenester tilgængelige. Du kan anvende flere Volvo ID'er til samme bil og også tilslutte flere biler til samme Volvo ID.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Hvis bilen har Volvo On Call*.